Boek nu met 10% korting!
Alp Hotel
Discount slider image

Boek nu met 10% korting!

Boek nu via onze eigen site en ontvang automatisch 10% korting!

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Geen extra reserveringskosten

Locatie

Vanwege de levendige mengelmoes van oud en nieuw Amsterdam, is Oud-West een van de populairste buurten van de stad. Het Alp Hotel Amsterdam bevindt zich middenin deze bijzondere buurt. Gelegen op de hoek van de Bilderdijkstraat en De Clercqstraat, is Alp Hotel Amsterdam gemakkelijk bereikbaar met de tramlijnen 13 en 19 die recht voor de deur van het hotel stoppen.

De populaire buurt van Oud-West biedt vele culinaire hotspots, winkels en boetiekjes. Bovendien biedt het de ideale mogelijkheid om het opwindende leven van Amsterdam te ervaren buiten de drukke binnenstad. Op de Kinkerstraat kunt u eten uitproberen variërend van Koreaanse bibimbap bij Seoul Food tot aan traditioneel Nederlandse borrelhapjes bij Kade West. Ook kunt u het Restaurant Moeders bezoeken voor een authentiek Nederlands diner. Of u gaat de lekkerste pizza van heel Amsterdam testen: Fuoco Vivo heet u welkom in Oud-West. De Hallen bevinden zich slechts twee straten van het hotel vandaan, een unieke plek met ambachtelijke winkels, een bioscoop en een brede selectie aan hoge kwaliteit straatvoedsel van over de hele wereld. Als u het drukke Amsterdam even wilt ontvluchten, kunt u het Vondelpark bezoeken, dat zich op maar 15 minuten wandelen van het hotel bevindt en een oase van kalmte en ontspanning biedt.

Het centrum van Amsterdam is met tramlijnen 13 snel bereikbaar, maar na een wandeling van slechts 15 minuten langs de grachten bent u ook midden in het centrum. Het Anne Frank Huis, de prachtige Jordaan en de chique 9 Straatjes zijn allemaal een korte wandeling verwijderd van het hotel. Als u Van Gogh’s beroemde zonnebloemen of De Nachtwacht in het echt wilt ervaren, brengt tramlijn 3 u rechtstreeks naar het Museumplein.

Als u niet precies weet waar u moet beginnen, helpen onze receptiemedewerkers u graag op weg!