Boek nu met 10% korting!
Alp Hotel
Discount slider image

Boek nu met 10% korting!

Boek nu via onze eigen site en ontvang automatisch 10% korting!

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Geen extra reserveringskosten

Hotel Informatie

Alp Hotel is een centraal gelegen hotel in Amsterdam met 17 kamers. Wij bieden stijlvolle, vooruitstrevende en  wereldwijde gastvrijheid. Onze achtertuin biedt een oase van rust, ver weg van de drukte van Amsterdam. Onze medewerkers zorgen graag voor een aangenaam verblijf en zullen erop toezien dat u niets te kort komt.

Neemt u gerust contact met ons op als u een verzoek, vragen of suggesties hebt. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Informatie:
Alp Hotel bevindt zich in een traditioneel Amsterdams huis, met steile trappen en zonder lift. Dit kan een verblijf voor gasten met beperkte mobiliteit/beweeglijkheid of voor gasten met kleine kinderen onhandig maken. Wanneer u een kamer op een lagere verdieping wenst, neemt u dan rechtstreeks contact met Alp Hotel op. Onze medewerkers zullen u assisteren met uw bagage.

In- en uitchecken
Onze receptiemedewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. De meeste kamers zijn beschikbaar vanaf 14:00 uur. In de tussentijd kunnen wij uw bagage veilig voor u opbergen. De voordeur wordt gesloten om 23:00 uur, maar onze nachtportier doet graag de deur voor u open wanneer u de kamersleutel toont. Laat het ons alstublieft weten wanneer u van plan bent later te arriveren.

U dient vóór 11:00 uur uit te checken. Het is mogelijk om later dan 11:00 uur uit te checken tegen een betaling van €10,- per uur (tot uiterlijk 13:00 uur). Laat het ons alstublieft weten als u hiervan gebruik wilt maken. 

Inchecken: na 14:00 uur
Uitchecken: vóór 11:00 uur

Ontbijt
Alp Hotel Amsterdam biedt haar gasten een continentaal ontbijt, dat voedzaam en gevarieerd is. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd van 07:30 uur tot 10:00 uur en is bij de kamerprijs inbegrepen.

Pendeldienst
Alp Hotel Amsterdam biedt een pendeldienst aan tussen vliegveld Schiphol en het hotel. U kunt tegen betaling gebruik maken van deze pendeldienst. Neemt u alstublieft rechtstreeks contact op met het hotel als u van deze service gebruik wenst te maken. Ook kunt u bij het hotel terecht voor de beschikbaarheid en de prijzen van de pendeldienst.