Boek nu met 10% korting!
Alp Hotel
Discount slider image

Boek nu met 10% korting!

Boek nu via onze eigen site en ontvang automatisch 10% korting!

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Geen extra reserveringskosten

Parkeren

Alp Hotel Amsterdam heeft geen eigen parkeermogelijkheid.

Parkeren in het centrum van Amsterdam is vrij duur. Het is mogelijk om uw auto betaald te parkeren in de straat voor ons hotel. Haalt u dan alstublieft een parkeerkaartje bij de geschikte parkeerautomaat. Een kaartje kost €6/uur. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de parkeerautomaten geen contant geld accepteren.

Wij adviseren onze gasten om te parkeren bij de dichtstbijzijnde Park & Ride Sloterdijk. Voor slechts €8/dag en maar €1 voor elke daaropvolgende dag kunt u hier uw auto ononderbroken parkeren voor 96 uur. Om het Alp Hotel Amsterdam te bereiken neemt u tramlijn 19 vanaf Sloterdijk (richting Diemen(Sniep)) en stapt u uit bij De Clercqstraat/Bilderdijkstraat. Het is mogelijk om hier een OV-kaartje (GVB) met korting te kopen om het centrum te bereiken en om later terug te reizen. Gooit u daarom uw ticket alstublieft niet weg na het eerste gebruik!

Voor meer informatie over de Park & Ride, ga naar
https://www.iamsterdam.com/nl/op-bezoek/parkeren/parkeren-en-verder-reizen 

Wij raden u aan om te parkeren bij Sloterdijk, aangezien deze het dichtstbij is. Mocht deze parkeerplaats vol zitten, dan kunt u proberen om bij Bos en Lommer te parkeren.

P+R Sloterdijk
Piarcoplein 1
1043 DW Amsterdam

P+R Bos en Lommer
Leeuwendalersweg 23b
1055 JE Amsterdam